Here's some mind twisters to help you keep aging gray cells active on a spring Saturday. Don't peek at the answers below until you're finished taking the quiz.

1. Johnny's mother had three children. The first child was named April. The second child was named May. What was the third child's name?

2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall and he wears size 13 sneakers ... What does he weigh?

3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?

4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?

5. What word in the English Language...is always spelled incorrectly?

6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer...How is this possible?

7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg...Why not?

8. What was the President's Name...in 1975?

9. If you were running a race and you passed the person in 2nd place, ... what place would you be in now?

10. Which is correct to say,... "The yolk of the egg are white" or "The yolk of the egg is white"?

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, ...how many haystacks would he have if he combined them all in another field?

Here are the Answers:

1. Johnny 's mother had three children. The first child was named April The second child was named May. What was the third child's name?

Answer: Johnny of course

2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall, and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?

Answer: Meat.

3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?

Answer: Mt. Everest; it just wasn't discovered yet.

4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?

Answer: There is no dirt in a hole.

5. What word in the English Language is always spelled incorrectly?

Answer: Incorrectly

6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer. How is this possible?

Answer: Billy lives in the Southern Hemisphere

7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?

Answer: You can't take pictures with a wooden leg. You need a camera to take pictures.

8. What was the President's Name in 1975?

Answer: Same as is it now - Barack Obama.

9. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?

Answer: You would be in 2nd. Well, you passed the person in second place, not first.

10. Which is correct to say, "The yolk of the egg are white" or "The yolk of the egg is white"?

Answer: Neither, the yolk of the egg is yellow

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field?

Answer: One. If he combines all of his haystacks, they all become one big one.

Here are som impossibilities in the world. Try them and see if they're true.

1) You can't count your hair.

2) You can't wash your eyes with soap.

3) You can't breathe through your nose when your tongue is out. You tried it, didn't you

Finally, here are 10 things I know about you.

1) You are reading this.

2) You are human.

3) You can't say the letter ''P'' without separating your lips.

4) You just attempted to do it.

6) You are laughing at yourself.

7) You have a smile on your face and you skipped No. 5.

8) You just checked to see if there is a No. 5.

9) You laugh at this because you are a fun loving person and everyone does it too.

10) You are probably going to pass this on to see who else falls for it.